Blog – Bloedmooi blorange: dé kleurtrend van nu

Blog blorange

AMI Kappers is een eigentijdse kappersformule met ruim 80 salons in Nederland. De teksten van FlinCC kom je tegen in het AMI Magazine en op het AMI blog. Ook verzorgt FlinCC persberichten, brochures en allerlei andere reclame-uitingen. Kortom: alles waar tekst op staat. Zo ook deze blog over dé kleurtrend van nu: blorange. Een klein voorproefje:

Blog: Bloedmooi blorange: de kleurtrend van nu

Laat jij je graag inspireren door de nieuwste haartrends? Dan is het je vast niet ontgaan dat er op dit moment één kleur uitspringt: blorange! Een prachtige zachte mix van oranje en blond. Benieuwd of deze trend iets voor jou is? Ontdek het met onze gloednieuwe IVY Blorange cocktail. Hiermee geef je jouw blonde lokken (tijdelijk) die felbegeerde blorange gloed met hetzelfde gemak als het wassen van je haren met een gewone shampoo!

Blorange cocktail IVY Hair Care

Ontdek de Blorange cocktail van IVY Hair Care

Tip voor thuis: heb je binnenkort een feestje en wil je zeker weten dat alle ogen op je gericht zijn? Of wil je gewoon eens kijken of blorange haar je staat? Met de Blorange Cocktail van IVY Hair Care geef je jouw blonde lokken tijdelijk een mooie blorange gloed. Voor het ultieme resultaat is het belangrijk dat je haar al geblondeerd is.

Lees de complete blog op de website van AMI Kappers

Blog