Beleefboek: een uniek nalatenschap

beleefboek

Voor Leven & Geld verdiep ik me regelmatig in gecompliceerde verzekeringskwesties en zet ik fiscale zaken duidelijk op een rij. Voor de editie Zorgzaam schreef ik een artikel over wat je achterlaat als je er niet meer bent. Hierbij kan je natuurlijk denken aan een erfenis, maar ook aan een emotioneel nalatenschap in de vorm van een beleefboek.

Ieder mens heeft een levensverhaal, vol herinneringen en wijze lessen. Aan welke gebeurtenissen in je leven denk je met weemoed, blijdschap en dankbaarheid terug?

Lees het complete artikel ‘Beleefboek: jouw levensverhaal als nalatenschap‘.

Over Leven & Geld

Leven & Geld is een online magazine over alles wat met verzekeringen en financiën te maken heeft. Het concept is een initiatief van Marketingplaats en verschijnt elk kwartaal met een online publicatie van meerdere webpagina’s, met daarin artikelen over zorgeloos leven en slim omgaan met geld.

Lees ook onze andere artikelen uit Leven & Geld: Zorgzaam 2016:

Wat laat je achter als je er niet meer bent?
Uiteindelijk gaan we allemaal. Soms zien we het aankomen, soms komt de dood onverwacht. Wat je achterlaat na je overlijden, is wat je wel of niet hebt geregeld. Maar wat kan je eigenlijk allemaal regelen?

Donor worden: ja of nee?
Wel of niet orgaandonor worden, het lijkt een simpele vraag. Toch schuift het gros van de Nederlanders de beslissing voor zich uit.

Blog