Ben jij klaar voor de sportzomer?

sportzomer

Voor Leven & Geld verdiep ik me regelmatig in gecompliceerde verzekeringskwesties en zet ik fiscale zaken duidelijk op een rij. Daarnaast is er ook de nodige ruimte voor luchtige stukken. Voor de editie Lentekriebels schreef ik een artikel over de komende sportzomer.

Sportliefhebber of niet, deze zomer kan je niet om de vele sportevenementen heen. We beginnen in juni met het EK Voetbal in Frankrijk en gaan door tot de Paralympics in september in Brazilië.

Lees het complete artikel ‘Bent u klaar voor de sportzomer?‘.

Over Leven & Geld

Leven & Geld is een online magazine over alles wat met verzekeringen en financiën te maken heeft. Het concept is een initiatief van Marketingplaats en verschijnt elk kwartaal met een online publicatie van meerdere webpagina’s, met daarin artikelen over zorgeloos leven en slim omgaan met geld.

Lees ook onze andere artikelen uit Leven & Geld: Lentekriebels 2016:

Keukentrends: de zelfdenkende keuken
De keuken is allang niet meer een plek waar we alleen koken. Sterker nog, de keuken vormt steeds vaker dé blikvanger in ons interieur. Niet alleen waar het de materialen betreft, ook als het om technologie gaat. Zoals een koelkast die zelf de bestellingen doorgeeft aan de supermarkt. En dan is dat nog maar het begin van de zelfdenkende keuken…

Haal nóg meer uit uw auto met een rijvaardigheidscursus
Vroeger heette het een slipcursus of ‘een baantje boenen’. Tegenwoordig noemen we het een rijvaardigheidscursus. Maakt u zich geen zorgen over die ‘saaie’ naam. Het slippen op een droge en natte baan vormt nog steeds het belangrijkste onderdeel! Een leuke manier om nóg meer uit uw auto te halen. En: het kan u ook flink schelen in uw portemonnee!

Blog