Eet jezelf gezond de winter door

eet jezelf gezond de winter door

Voor Leven & Geld verdiep ik me regelmatig in gecompliceerde verzekeringskwesties en zet ik fiscale zaken duidelijk op een rij. Voor de editie Zorgzaam schreef ik een artikel over hoe je fit de winter doorkomt. Doe er je voordeel mee!

Niets zo fijn dan op een koude, donkere dag voor de open haard te genieten van een hapje en een drankje. Op je gezondheid letten schiet er in de winter al snel bij in. Niet met deze tips!

Lees het complete artikel ‘Eet uzelf gezond de winter door‘.

Over Leven & Geld

Leven & Geld is een online magazine over alles wat met verzekeringen en financiën te maken heeft. Het concept is een initiatief van Marketingplaats en verschijnt elk kwartaal met een online publicatie van meerdere webpagina’s, met daarin artikelen over zorgeloos leven en slim omgaan met geld.

Lees ook onze andere artikelen uit Leven & Geld: Zorgzaam 2016:

Fit de winter door
De winter en met name de feestdagen nodigen niet bepaald uit tot veel bewegen en gezond eten. De winter fit doorkomen? Het is eenvoudiger dan je denkt!

Te koud om te sporten? Welnee!
In de winter zijn de dagen korter, donkerder en kouder. Dan maar binnen blijven? Buiten sporten helpt juist tegen die winterdip. Dat kan op de piste, maar ook dichter bij huis.

Veilig onderweg in de winter
Rijden in de herfst en de winter brengt andere risico’s met zich mee dan rijden in het voorjaar of de zomer. De weersomstandigheden zorgen al snel voor gladde wegen, kunnen je zicht beperken en vragen meer van je auto.

Blog