Klussen in de vakantie: een goede investering’

klussen in de vakantie

Voor Leven & Geld verdiepen wij ons regelmatig in gecompliceerde verzekeringskwesties en zetten we fiscale zaken duidelijk op een rij. Voor de editie Vakantiegevoel schreef ik een artikel over de ‘babymoon’. Oftewel: nog één keer samen op vakantie voordat de kleine spruit zich aandient.

In de zomer kiezen veel mensen ervoor om een paar weken vrij te nemen. Om even bij te tanken van het drukke leven, om een mooie reis te maken of om eens flink te klussen in huis. De belangrijkste reden om te gaan verbouwen, is natuurlijk om uw woongenot te verhogen. Wanneer u het slim aanpakt, kan het u in de toekomst ook geld opleveren.

Lees het complete artikel ‘Klussen in de vakantie: een goede investering‘.

Over Leven & Geld

Leven & Geld is een online magazine over alles wat met verzekeringen en financiën te maken heeft. Het concept is een initiatief van Marketingplaats en verschijnt elk kwartaal met een online publicatie van meerdere webpagina’s, met daarin artikelen over zorgeloos leven en slim omgaan met geld.

Lees ook onze andere artikelen uit Leven & Geld: Vakantiegevoel 2016:

Babymoon: nog één keer samen op vakantie
Steeds vaker kiezen aanstaande ouders die zwanger zijn van hun eerste kindje voor een ‘babymoon’, een bijzondere laatste vakantie met z’n tweeën. Waar moet u op letten wanneer u zwanger op vakantie gaat?

Blog