Nieuwe website Popken Metaal: in 3 talen

Popken Metaal

Webbouwers met een grote liefde voor design. Maar ook voor gebruiksvriendelijkheid en mobiele oplossingen. Een perfecte basis voor een mooie samenwerking tussen Webba en Flincc. Dat leverde een groot aantal mooie websites op! Neem de website van Popken Metaal. Webba de techniek, FlinCC de teksten in het Nederlands, Engels en met de hulp van een collega-vertaler in het Duits.

Popken Metaal: meester in metaal sinds 1927

Elk goed eindproduct begint met een gedegen basis. De kwaliteit van elk onderdeel, hoe klein ook, is daarbij van essentieel belang. Dat snappen wij bij Popken Metaal maar al te goed. Als ervaren leverancier van metalen profielen vormen vakmanschap, maatwerk en persoonlijke service al 90 jaar de belangrijkste waarden van ons familiebedrijf.

Onze passie voor metaal gaat terug tot 1927. Nog altijd vindt u bij Popken Metaal de traditionele waarden waarmee ons familiebedrijf groot is geworden. Vakmanschap, oog voor detail en jarenlange ervaring gaan hier hand in hand met innovatie. Dit merkt u niet alleen aan de kwaliteit van onze gerolvormde profielen van staal en aluminium, maar ook aan onze hoge mate van service. Dagelijks werkt een ervaren team vanuit onze fabriek in Assen met veel passie aan het leveren van oplossingen op maat voor klanten uit allerlei sectoren in heel Europa.

Popken Metaal

Ga direct naar de website van Popken Metaal.

 

Nieuwe website? Met pakkende, zoekmachinevriendelijke teksten?

Van concept tot en met zoekmachineoptimalisatie en alles daartussen. Als het gaat om jouw nieuwe website, is Webba dé aangewezen partij. Niet voor niets werkt FlinCC al jaren samen met deze kundige webbouwers met een liefde voor design. Sterker nog, de heren van Webba hebben ook deze website gemaakt en daar zijn we best trots op! Samen leveren wij webconcepten van A tot Z. Zij het ontwerp en de techniek, ik de teksten. Meer weten of benieuwd of we je kunnen helpen? Mail of bel gerust!

Blog