Praktische tips voor een gelukkig en gezond leven

Zorg voor uzelf

Voor Leven & Geld verdiep ik me regelmatig in gecompliceerde verzekeringskwesties en zet ik fiscale zaken duidelijk op een rij. Voor de editie Zorgzaam schreef ik een artikel over gelukkig en gezond leven. Doe er je voordeel mee!

‘Hoe gaat het? ‘Druk!’ Hoe vaak geef je dit antwoord? ‘Druk’ is het nieuwe ‘goed’. Vergeet je in alle drukte niet voor jezelf te zorgen? Succes in je werk, het zorgen voor een ander en een rijk sociaal leven, alles gaat stukken beter wanneer je let op wat je eet, voldoende beweegt en – minstens zo belangrijk – dingen doet die je gelukkig maken.

Lees het complete artikel ‘Zorg voor uzelf: praktische tips voor een gelukkig en gezond leven‘.

Over Leven & Geld

Leven & Geld is een online magazine over alles wat met verzekeringen en financiën te maken heeft. Het concept is een initiatief van Marketingplaats en verschijnt elk kwartaal met een online publicatie van meerdere webpagina’s, met daarin artikelen over zorgeloos leven en slim omgaan met geld.

Lees ook onze andere artikelen uit Leven & Geld: Zorgzaam 2015:

5 zorgzame apps
Een psycholoog, diëtist, personal trainer en life coach 24/7 binnen handbereik? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een app voor. Hardloopapps, calorieënmeters en stappentellers zijn op menige smartphone te vinden. Dagelijks komen er nieuwe online tools bij en daar zitten soms wel heel bijzondere tussen. Kende je deze al?

Carpe diem! 4 tips voor een fijnere dag
Aan het einde van het jaar maken we graag goede voornemens. Maar waarom zou je wachten tot 1 januari, als je de dag van vandaag al een stukje mooier kunt maken? Met deze vier tips haal je meer uit elke dag.

Blog