Websiteteksten Henk-Jan van der Vaart

Websiteteksten Henk Jan van der Vaart

Webbouwers met een grote liefde voor design. Maar ook voor gebruiksvriendelijkheid en mobiele oplossingen. Een perfecte basis voor een mooie samenwerking tussen Webba en Flincc. Dat leverde een groot aantal mooie websites op! Neem de website van interim manager en coach Henk-Jan van der Vaart. Webba de techniek, FlinCC de websiteteksten. Een klein voorproefje:

Websiteteksten Henk-Jan van der Vaart – Interim Management en Coaching

U zit lekker in uw vel, heeft een prima baan, een leuke partner, genoeg sociale contacten en zelfs nog tijd voor een hobby. Eigenlijk heeft u weinig te klagen. Waarom zou u dan een beroep doen op een coach?

Niet alleen privé, maar ook op zakelijk vlak kunnen allerlei factoren ervoor zorgen dat u vastloopt. En dat is zonde! U besteedt immers een aanzienlijk deel van uw tijd op uw werk. Niet zelden coacht Henk-Jan mensen die niet weten waar hun capaciteiten liggen en daarom minder goed presteren. Dat zorgt voor een groot gevoel van onvrede. Een objectieve blik van iemand met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, kan daarbij van groot belang zijn. Van loopbaanbegeleiding tot het coachen van directeuren die meer feeling willen krijgen met de werkvloer, voor alle facetten op het gebied van zakelijke coaching staat hij voor u klaar.

Ga direct naar de website van Henk-Jan van der Vaart

Nieuwe website? Met pakkende, zoekmachinevriendelijke teksten?

Van concept tot en met zoekmachineoptimalisatie en alles daartussen. Als het gaat om jouw nieuwe website, is Webba dé aangewezen partij. Niet voor niets werkt FlinCC al jaren samen met deze kundige webbouwers met een liefde voor design. Sterker nog, de heren van Webba hebben ook deze website gemaakt en daar zijn we best trots op! Samen leveren wij webconcepten van A tot Z. Zij het ontwerp en de techniek, ik de teksten. Meer weten of benieuwd of we je kunnen helpen? Mail of bel gerust!

Blog