Interview Carolina Dijkhuizen voor AMI Magazine

Interview Carolina Dijkhuizen voor AMI Magazine

AMI Kappers is een eigentijdse kappersformule met ruim 80 salons in Nederland. De teksten van FlinCC kom je tegen in het AMI Magazine en op het AMI blog. Ook verzorgt FlinCC persberichten, brochures en allerlei andere reclame-uitingen. Kortom: alles waar tekst op staat.  Voor AMI Magazine interviewde ik zangeres en musicalster Carolina Dijkhuizen. Een klein voorproefje van het interview:

Interview powervrouw Carolina Dijkhuizen voor AMI Magazine

Voor de musicalliefhebber behoeft Dijkhuizen geen introductie. Het in Colombia geboren podiumdier maakte onder andere furore als Aïda in de gelijknamige musical, als Nala in The Lion King en als de flamboyante Deloris van Cartier in Sister Act. Het afgelopen jaar was ze te zien als Rachel Marrons zus Nicki in The Bodyguard, een rol die haar dicht aan het hart ligt. Toch besloot ze in september per direct te stoppen om zich te kunnen richten op een compleet nieuwe uitdaging. Met haar eerste muziekalbum ‘More than a woman’ brengt ze een ode aan de legendarische popgroep de Bee Gees.

Je hebt het roer dit jaar helemaal omgegooid. Was dit een moeilijke beslissing?
“Zoiets beslis je natuurlijk niet zomaar. Normaal speel je een show tot het einde. Nu ben ik gestopt en ging de rest door, dat is wel gek. Voor mij was het tijd om andere dingen te doen. Ik kreeg de kans om een eigen muziekalbum te maken en wilde me daar echt op focussen. Daarnaast had ik ook erg de behoefte om het iets rustiger aan te doen. Ik houd ontzettend veel van mijn werk, maar het is heel zwaar. Wanneer je zeven voorstellingen per week speelt, heb je echt nergens tijd voor. Ik ben nu 36 jaar en mijn prioriteiten zijn aan het veranderen. Ik wil weer gewoon uit eten kunnen gaan met vrienden, spontaan een weekendje weg plannen of een avondje bankhangen en Netflixen. Natuurlijk was het eng om te stoppen. Je geeft toch een stuk vastigheid op. Wel denk ik dat het goed is om soms een beetje bang te zijn, om dingen te doen die je eng vindt.”

Lees meer op de website van AMI Kappers.

Blog