Interview Sanny Verhoeven voor AMI Magazine

Interview Sanny Verhoeven voor AMI Magazine

AMI Kappers is een eigentijdse kappersformule met ruim 80 salons in Nederland. De teksten van FlinCC kom je tegen in het AMI Magazine en op het AMI blog. Ook verzorgt FlinCC persberichten, brochures en allerlei andere reclame-uitingen. Kortom: alles waar tekst op staat.  Voor de rubriek ‘Powervrouwen’ van AMI Magazine interviewde ik vlogger Sanny Verhoeven, bekend van het feelgood blog Sanny zoekt Geluk. Een klein voorproefje van het interview:

Interview Sanny Verhoeven: “Vertrouw altijd op je gevoel”

Ze is jong, succesvol en deelt haar zoektocht naar geluk met heel Nederland. Sanny Verhoeven kennen we als actrice, model en tv-presentatrice, maar bovenal als vlogger van het razend populaire online platform Sanny zoekt Geluk. Hiermee inspireert ze haar volgers (alleen al op YouTube ruim 23.000!) met tips om nog meer uit het leven te halen. Wie beter dan deze bron van positiviteit om onze nieuwe rubriek over powervrouwen af te trappen!

Jong talent
“Ik wist al heel jong dat ik mensen wilde entertainen, om ze aan het lachen te maken en om ze te raken. Wanneer ik als kind Linda de Mol op televisie zag, riep ik altijd ‘dat ben ik!’ Als klein meisje maakte ik zelf toneelstukjes en vertelde mijn vriendinnetjes dan precies wat ze moesten doen. Het acteren en regisseren zat er vanaf kleins af aan dus al in. Na heel lang zeuren mocht ik op mijn zesde modellenwerk doen, ook al zagen mijn ouders het in het begin niet zo zitten. Maar ik wilde het zo graag. Na de havo koos ik voor de acteeropleiding, waarna ik in verschillende films en series speelde. Inmiddels ligt mijn focus echt op het presenteren en mijn online kanaal Sanny zoekt Geluk.”

De weg kwijt
“Sanny zoekt Geluk is eigenlijk ontstaan vanuit mijn persoonlijke behoefte om geluk te vinden. Na mijn opleiding had ik een heel plan voor mijzelf uitgestippeld. Ik was alleen maar bezig met de toekomst en dacht steeds ‘als ik deze rol binnensleep, ben ik gelukkig’. Zo werkt dat natuurlijk niet. Dertig procent van de tijd was ik superblij, de rest van de tijd was ik toch erg zoekende. Dat moest anders, vond ik. Ik ben heel veel boeken gaan lezen en dat heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in wie ik ben en waar ik nu echt gelukkig van word. Ik ben mijn inzichten gaan delen met mijn omgeving en merkte dat ik ook andere mensen op weg kon helpen. Zo is het basisidee voor Sanny zoekt Geluk ontstaan, om mijn zoektocht te kunnen delen en een grotere groep mensen te kunnen inspireren.”

Het complete interview vind je op de website van Sanny Verhoeven.

Blog