Klanten

Auping Academy

Bouwmensen Apeldoorn

Bouwmensen Apeldoorn

Bouwmensen Apeldoorn is een opleidingsinstituut voor de bouw in Apeldoorn en verzorgt onderwijs en stages in de vakrichtingen timmeren, metselen, tegelzetten, voegen en machinale houtbewerking. Persberichten? Daar helpen wij ze bij!

Bekijk ons laatste werk voor Bouwmensen Apeldoorn

FlinCC - Concreet onderwijsproducten

Concreet Onderwijsproducten

Concreet Onderwijsproducten is dé ontwikkelaar voor opleiders in de bouw en infra. Zij leveren leermiddelen, examens en digitale omgevingen om goed te kunnen opleiden. Wat FlinCC doet voor Concreet? Het herschrijven van lesmateriaal en andere contentwerkzaamheden.

FlinCC - Drukwerkdeal

Drukwerkdeal

Drukwerkdeal.nl is één van de grootste e-commercepartijen van Nederland en – net als Flincc – gevestigd in het mooie Deventer. Er wordt veel getafelvoetbald, ge-Mariokart, geluncht en geborreld, maar vooral heel hard gewerkt. Aan de nieuwe website van Drukwerkdeal.nl bijvoorbeeld. Daar droeg FlinCC een steentje aan bij.

Bekijk ons laatste werk voor Drukwerkdeal

Webba

Webbouwers met een grote liefde voor design. Maar ook voor gebruiksvriendelijkheid en mobiele oplossingen. Een perfecte basis voor een mooie samenwerking tussen Webba en Flincc. Dat leverde deze en vele andere mooie websites op!

Bekijk ons laatste werk voor Webba

GWL Emmen

GWL Emmen

Van opslag tot verzending en alles daartussen; GWL biedt totaaloplossingen voor alle logistieke vraagstukken. Dit vanuit de voormalige Danlon-fabriek, een pand met historie en een begrip in Emmen en ver daarbuiten.

Bekijk ons laatste werk voor GWL Emmen

Flincc - Anderz Management

Anderz Management

Anderz Management levert interimdiensten en organisatieadvies op zowel tactisch als strategisch niveau. Als raadgever, veranderaar of leermeester.

Websiteteksten Hout & Bouw Wereld

Hout & Bouw Wereld

Met ruim twintig jaar ervaring in de houtskeletbouw, kunnen ze bij Hout & Bouw Wereld wel stellen dat houtbouw hun leven is. Dit bedrijf werkt dan ook uitsluitend met mooi, kwalitatief hout met een lange levensduur.

Bekijk ons laatste werk voor Hout & Bouw Wereld

Wasconnect

Soms heb je als bedrijf gewoon een beetje advies nodig. Een beetje hulp om te kunnen starten met bloggen, het maken van een contentkalender en het plaatsen van content op social media. Zo ook Wasconnect, een start-up uit Deventer. Wasconnect verhuurt en onderhoudt bedrijfskleding. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in contractbeheer & inkoopadvies en leveren zij diverse sanitaire producten.

Bekijk ons laatste werk voor Wasconnect

Popken Metaal

Popken Metaal

Meester in metaal sinds 1927. Als ervaren leverancier van metalen profielen vormen vakmanschap, maatwerk en persoonlijke service al 90 jaar de belangrijkste waarden van dit familiebedrijf.

Bekijk ons laatste werk voor Popken Metaal

Klasse Oost-Nederland

Klasse Oost-Nederland

Een prachtig luxe lifestyle magazine voor Oost-Nederland en sinds de start van FlinCC een trouwe opdrachtgever. Voor Klasse schrijven we teksten voor het magazine, dat drie keer per jaar verschijnt, en verzorgen we de online redactie op Gelderseklasse.nl.

Bekijk ons laatste werk voor Klasse Oost-Nederland

FlinCC - Ideaal in Bedrijf

Ideaal in Bedrijf

Met ruim 33.000 volgers op Facebook alleen, is Ninke van der Leck één van de meest succesvolle businesscoaches van Nederland. FlinCC helpt o.a. met het schrijven van blogs en introductieteksten voor bij haar podcasts.

Leven & Geld

Leven & Geld

Online magazine over alles wat met verzekeringen te maken heeft. Elk kwartaal behandelt Leven & Geld een specifiek thema: Lentekriebels in het voorjaar, Vakantiegevoel aan het begin van de zomer, Woongenot aan het einde van de zomer en Zorgzaam in het najaar.

Bekijk ons laatste werk voor Leven & Geld

Websiteteksten Edo Draaijer

Edo Draaijer Studios

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Cliché? Wellicht, maar daarom niet minder waar. Mits het beeld klopt en dát is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat ene juiste beeld creëren is een vak apart...Edo's vak. Edo Draaijer Studios creëert, illustreert & animeert.

Bekijk ons laatste werk voor Edo Draaijer Studios

websites

Digiconcept

DigiConcept is een full service internetbedrijf, sterk in het bouwen van zeer gebruiksvriendelijke websites. Wanneer hun klanten tekst nodig hebben? Dan bellen ze FlinCC.

Everards Advertising & Multimedia

Everards Advertising & Multimedia helpt bedrijven bij het vinden van hun communicatie indentiteit. Waar dit bedrijf uit Enschede sterk in is? Het vinden van bijpassende creatieve uitlatingen op elk gebied.

Showwwcase

Showwwcase

Showwwcase is een handige feedback tool voor websitebouwers en ontwerpers. Gemaakt door webdesigners, voor webdesigners.

Marketingplaats

Marketingplaats

Slimme internetoplossingen en inspirerende marketing voor financiële dienstverleners, dat zijn de primaire diensten van Marketingplaats. Dit doen zij sinds 2006 met veel plezier voor inmiddels voor meer dan 150 financieel adviseurs en koepels.

Bekijk ons laatste werk voor Marketingplaats