Artikel – Hightech tweewielers voor Klasse Oost-Nederland

Artikel hightech tweewielers

Klasse Oost-Nederland: een prachtig luxe lifestyle magazine voor Oost-Nederland en sinds de start van FlinCC een trouwe opdrachtgever. Voor de voorjaarseditie van 2015 schreef ik een artikel over de hipste brillentrends van nu. Een voorproefje:

Artikel – Elektronische fietsen saai? Deze niet!

E-bike, het is officieel een wat hippere term voor de elektronische fiets. Maar het is meer dan dat. Want waar de elektronische fiets toch een ietwat suf beeld oproept als hulpmiddel voor senioren of fietsers die om lichamelijke redenen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, heeft de e-bike zich anno 2015 ontpopt tot een ware musthave onder niet alleen forenzen, hippe mama’s en modemeisjes, maar ook zakenmensen en de absolute rijken der aarde. Met prachtexemplaren als deze, snappen wij helemaal waarom!

Voor echte rocksterren
“It’s an e-bike, we swear!” Volgens Matthijs Scholten van B4-Bikes koopt u de E-Cruizer niet omdat u op zoek bent naar een elektronische fiets, maar omdat u er op slag verliefd op wordt. Waarom deze bijzonder mooie e-bike sinds de lancering in 2012 gretig aftrek vindt in eigen land, maar ook daarbuiten? Neem alleen al het design, geïnspireerd op een echte Harley Davidson uit 1912. Dé reden waarom ook internationale rocksterren tot het clientèle van het Nederlandse bedrijf behoren. Daarnaast wordt de E-Cruizer compleet met de hand gemaakt en kunt u deze tweewieler compleet naar eigen smaak laten customizen. Een ander kleurtje of een afwerking met hout voor een extra robuuste look? Het kan allemaal. De E-Cruizer haalt een maximumsnelheid van 25 km/u.

Audi op twee wielen
Wat gebeurt er als één van de meest gerenommeerde automerken een e-bike ontwerpt? Nou, dit! De Audi E-Bike Wörthersee is nog een concept, maar we hopen dat dit prachtexemplaar snel in productie wordt genomen. Alleen al om het feit dat geld bij het ontwerp geen rol mocht spelen. Dat levert namelijk veel moois op en dan hebben we het niet alleen over de Brakeforce One remmen, die alleen al € 1000,- kosten. Zo is deze e-bike is voorzien van custom made carbon wielen en een eveneens carbon frame, die slechts 1,6 kilo weegt. Het leukste aan deze e-bike is vooral de ‘wheelie’ modus, een feature die de waaghalzen onder ons zeker kunnen waarderen. Hiermee kunt u gecontroleerd het voorwiel in de lucht laten zweven en de fiets balanceert zichzelf door te acceleren of te remmen

Artikel hightech tweewielers.Artikel hightech tweewielers

Artikel hightech tweewielers

Artikel hightech tweewielers

Lees het complete artikel in het online magazine

Blog