Artikel – Klasse in de keuken voor Klasse Oost-Nederland

Artikel klasse in de keuken

Klasse Oost-Nederland: een prachtig luxe lifestyle magazine voor Oost-Nederland en sinds de start van FlinCC een trouwe opdrachtgever. Voor de voorjaarseditie van 2016 schreef ik een special over nieuwste keukentrends en futuristische kookgadgets. Een voorproefje van het artikel:

Artikel – Klasse in de keuken: Slimme apparatuur en beeldschone designs

Dat de keuken steeds vaker het centrale punt van ons interieur vormt, vereist geen betoog. Of u nu houdt van klassiek, industrieel, minimalistisch of juist een combinatie daarvan, elke denkbare stijl is te vertalen naar een ware blikvanger. In deze special showen verschillende specialisten hun ultieme keukentips voor het komende seizoen. En: met slimme apparaten, die het denkwerk voor u doen, houdt u nóg meer tijd over om van uw prachtkeuken te genieten!

De keuken van de toekomst
Hoe ons leven er over enkele jaren uitziet, hoe we zullen koken, eten, werken en leven in de meest centrale plek in ons huis, houdt menig keukenspecialist bezig. Zo ook IKEA, die eerder dit jaar de Concept Kitchen 2025 presenteerde. Het aanrechtblad van deze high tech keuken herkent alle ingrediënten die u erop legt en suggereert op basis hiervan gerechten. Whirlpool showde dit jaar haar Interactieve Keuken van de Toekomst 2.0, een concept-kookomgeving, onder andere voorzien van een koelkast die de inventaris voor u bijhoudt en op basis hiervan recepten samenstelt en vervolgens ook voor u de oven programmeert. Als het aan Moley Robotics ligt, hoeven we binnen nu en twee jaar helemaal niet meer zelf te koken. Het Britse bedrijf ontwikkelde speciale robotarmen voor in de keuken, die maar liefst 2000 verschillende gerechten kunnen maken. Een robot als privé-chef dus!

Gold Rush
Trendwatchers zijn het erover eens: het komende jaar gaan we voor goud. Het toonaangevende Global Aestetic Center van AkzoNobel heeft ‘Ochre Gold’ uitgeroepen tot dé trendkleur van 2016. Deze kleur bevindt zich tussen goud en okergeel en is fris en warm tegelijk. Ideaal om uw keuken een huiselijke én rijke sfeer te geven. Vindt u een gouden muur iets teveel van het goede? Ook met een gouden accessoire geeft u uw keuken instant glamour. Neem The Golden One van Quooker. Vergis u niet! Onder de oogverblindende 24-karaats goudlaag zit een sterk staaltje vernuftige techniek verborgen. De Quooker is namelijk een mengkraan en kokendwaterkraan in één. Wereldwijd worden er slechts 1000 exemplaren van The Golden One verkocht. Prijzen vanaf 2.095,- Voor het bijpassende zeeppompje betaalt u € 350,-

Artikel Klasse in de keuken

Artikel Klasse in de keuken

Artikel Klasse in de keuken

Lees het complete artikel in het online magazine

Blog