Bouwmensen Apeldoorn benoemt Vakmannen 2016

Persbericht Bouwmensen Apeldoorn benoemt vakmannen

Bouwmensen Apeldoorn is een opleidingsbedrijf voor de bouw in Apeldoorn. Bouwmensen Apeldoorn verzorgt in samenwerking met Aventus en Fundeon onderwijs en stages in de vakrichtingen timmeren, metselen, tegelzetten, voegen en machinale houtbewerking. Persberichten? Daar helpen wij ze bij! Zo ook dit persbericht naar aanleiding van de jaarlijkse VMBO-beroepenwedstrijd.

Persbericht Bouwmensen Apeldoorn benoemt Vakmannen 2016

Apeldoorn – Op dinsdag 16 en woensdag 17 februari barstte de strijd los tijdens de jaarlijkse VMBO-beroepenwedstrijd. Tijdens dit jaarlijkse initiatief van opleidingsinstituut Bouwmensen Apeldoorn gingen timmerlieden en metselaars in opleiding de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel Vakman van het Jaar. Scholengemeenschap Sprengeloo mocht voor het derde jaar op een rij de 1e prijs in ontvangst nemen voor het onderdeel Timmeren. Ook het Stedelijk Vakcollege Zutphen viel in de prijzen.

Vijftien leerlingen van verschillende scholen in de regio Apeldoorn verdedigden tijdens de VMBO-beroepenwedstrijd de eer van hun school. De vriendschappelijke competitie bestond uit twee onderdelen: metselen en timmeren. Voor beide disciplines waren er prijzen te winnen. Daarnaast werd er een prijs uitgereikt voor Teamwork.

Bekijk hier het complete persbericht.

Een mooie publicatie in het Voorsternieuws:

Persbericht - Bouwmensen Apeldoorn presenteert Vakmannen 2016

Persbericht – Bouwmensen Apeldoorn presenteert Vakmannen 2016

Blog