Persbericht Unleashed Beauty haarmodelijn

AMI Kappers

Een nieuw seizoen betekent weer een nieuwe haarmodelijn van AMI Kappers. Naar aanleiding van de nieuwe Unleashed Beauty haarmodelijn, schreven we dit persbericht.

PERSBERICHT – Unleashed Beauty: laat zien hoe mooi jij bent!

Dit najaar laat AMI Kappers zich inspireren door de natuur in al haar schoonheid. Is die schoonheid perfect? Zeker niet, maar daarom des te mooier. Met trots presenteert AMI Kappers de Unleashed Beauty haarmodelijn.

Steeds meer modemerken gaan voor modellen met een uniek en natuurlijk uiterlijk. We dromen niet meer van een Colgate smile, maar van een spleetje tussen de voortanden. We vegen onze eyeliner uit voor een nonchalant effect, alsof we zo zijn opgestaan. We gaan voor sieraden die niet gepolijst, maar ruw zijn en direct uit de natuur lijken te komen. Perfect is maar saai. Anno 2015 is imperfect het nieuwe schoonheidsideaal. Deze trend vormde het uitgangspunt van de Unleashed Beauty haarmodelijn, waarvoor AMI Kappers wederom in samenwerking met Yolly ten Koppel van Pivot Point vier unieke coupes creëerde.

Perfect imperfection
Vergeet alle regels en kleur eens buiten de lijntjes. Op de catwalk spotten we veel opzettelijk gecreëerde ‘foutjes’. We dragen mode niet zoals het hoort, maar durven weer meer te experimenteren. Ook in de onze exclusieve haarmodelijn vind je een aantal bewuste imperfecties. Denk aan scheidingen die hun eigen weg volgen en pony’s die niet kaarsrecht zijn, maar hier en daar uit de band springen. Onze boodschap: omarm je imperfecties en laat zien hoe mooi je bent!

Down to earth
In de natuur komen we de meest waanzinnige kleureffecten tegen. Dit maakt de wereld om ons heen tot dé perfecte inspiratiebron. De Unleashed Beauty haarmodelijn bevat een prachtig kleurenpallet van aardekleuren, met oranje-, rood- en kopertinten als de belangrijkste accentkleuren. Daarnaast zien we dit najaar veel contrasten. In kleuren, maar ook in texturen. Een gladde pony in combinatie met warrige krullen; experimenteer met verschillende stylingtechnieken voor een unieke look.

Verassend veelzijdig
Elke haarmodelijn van AMI Kappers is bedoeld om te inspireren, zo ook Unleashed Beauty. De natuurlijke vormen en kleuren uit de Unleashed Beauty haarmodelijn bieden ontzettend veel variatiemogelijkheden. Laat je dus inspireren door de coupes uit de Unleashed Beauty haarmodelijn, maar geef in overleg met je AMI haarstyliste vooral een persoonlijke draai aan je kapsel.

Blog