Inbraakpreventie: blijf inbrekers een stap voor

Inbraakpreventie: blijf inbrekers een stap voor

Voor Leven & Geld verdiepen wij ons regelmatig in gecompliceerde verzekeringskwesties en zetten we fiscale zaken duidelijk op een rij. Onder het mom ‘voorkomen is beter dan genezen’, schreven we voor editie Woongenot een artikel over inbraakpreventie. Wist je dat maar liefst 80% van alle inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven? Deze opportunisten willen zo snel mogelijk hun slag slaan en kiezen daarom voor minder goed beveiligde woningen, waar ze zonder al teveel moeite kunnen binnenkomen. Door het deze inbrekers niet te makkelijk maken, kun je een hoop ellende voorkomen.

In het artikel ‘Blijf inbrekers een stap voor’ zetten we een aantal basisprincipes van inbraakpreventie op een rij. Dit betekent met weten hoe dieven te werk gaan. Ooit gehoord van flipperen en kerntrekken? Meer informatie over deze en andere veelgebruikte inbraaktechnieken lees je hier.

Over Leven & Geld

Leven & Geld is een online magazine over alles wat met verzekeringen en financiën te maken heeft. Het concept is een initiatief van Marketingplaats en verschijnt elk kwartaal met een online publicatie van meerdere webpagina’s, met daarin artikelen over zorgeloos leven en slim omgaan met geld.

Lees ook onze andere artikelen uit Leven & Geld: Woongenot:

Huis huren of kopen? Een huis kopen of huren? Jarenlang was het advies: bij voorkeur kopen. Stenen werden immers steeds meer waard dus waarom zou je geld wegbrengen naar een huurhuis? Door de crisis op de woningmarkt gaat die visie niet meer helemaal op. Maar betekent dit dat huren interessanter is dan kopen? Lees meer…->

Kantoor aan huis? Weet waar je recht op hebt! Steeds meer ondernemers kiezen ervoor kantoor aan huis te houden. Om kosten te besparen, maar ook omdat thuiswerken veel vrijheid met zich meebrengt. U kunt immers zelf bepalen wanneer en hoe u werkt. In bepaalde gevallen kan ondernemen vanuit huis ook fiscaal interessant zijn. Maar dan moet je natuurlijk wel weten waarop je aanspraak kunt maken. Lees meer…->

 

Blog