SEO-teksten papierformaten Drukwerkdeal.nl

SEO-teksten Drukwerkdeal

Hoe groot is een A4’tje? Voor welk type drukwerk wordt het DIN-formaat het meest gekozen? En waarom hebben we überhaupt standaard papierformaten? Ik weet er ALLES over. Ik meen het, stel een willekeurige vraag. Hoe ik ineens een papierformatenexpert ben geworden? Dankzij een tof SEO-project voor Drukwerkdeal.nl over – inderdaad – papierformaten. Mijn taak: het schrijven van de seo-teksten.

Voor een betere ranking in Google, ontstond het plan om in te zetten op papierformaten. Maar liefst 34 pagina’s, bedoeld om bezoekers te helpen bij hun keuze voor het juiste papierformaat. Die 34 pagina’s hebben natuurlijk tekst nodig. Teksten die gezien het doel natuurlijk de nodige zoekwoorden moeten tellen, maar daarnaast ook prettig leesbaar zijn, de bezoeker écht informeren en stimuleren actie te ondernemen.

Wanneer je een flyer, folder of brochure laat drukken, zijn er een aantal keuzes die je moet maken. Het papierformaat bijvoorbeeld. Maar op welk papierformaat doe je dat het beste? Die informatie vind je op de seo-pagina’s die ik voor Drukwerkdeal.nl schreef. Benieuwd? Je vind je ze hier.

——————————————————————————————————————————————————————

Waarom SEO-teksten ook goed écht goed moeten zijn

‘Vroeger’ waren de regels vrij simpel. Schreef je een tekst over een ballon? Dan noem je het ballon in de kop, tig keer in het intro en zo vaak mogelijk in de broodtekst. Het resultaat? Intro’s als ‘zoek je een ballon? Wij zijn de ballon expert. Jouw ballon bestel je in onze ballonnenwinkel. Veel plezier met je ballon.’ Vreselijk!

Google is zo wispelturig als de wind. Eigenlijk maar goed ook. Aan teksten propvol zoektermen moest ook een halt toegeroepen worden. En eigenlijk sluiten SEO en kwalitatieve content elkaar helemaal niet uit. Het vereist alleen iets meer creativiteit. Wat mij betreft één van de leukste tekstuitdagingen die er zijn.

Op zoek naar een SEO-tekstschrijver?

Op zoek naar een SEO-tekstschrijver die ervoor zorgt dat Google je leuk vindt, maar je klant niet doorheeft dat ie een SEO-tekst aan het lezen is? Ik help je graag! Heb je nog geen zoekwoordenanalyse laten uitvoeren? Geen probleem. Daarvoor werk ik samen met echte webexperts. Samen kunnen we een heel SEO-plan uitwerken, landingspagina’s bepalen en uiteraard het uitvoerende werk van concept tot implementatie uit handen nemen. Meer weten? Stuur een mailtje naar helen@flincc.nl of bel naar 06-24703654.

 

Ook interessant voor je

Blog