Nieuwe website: GWL Emmen

Nieuwe website GWL Emmen

Webbouwers met een grote liefde voor design. Maar ook voor gebruiksvriendelijkheid en mobiele oplossingen. Een perfecte basis voor een mooie samenwerking tussen Webba en Flincc. Dat leverde een groot aantal mooie websites op! Neem de nieuwe website van GWL Emmen. Webba verzorgde het ontwerp en de techniek, FlinCC schreef de websiteteksten. Een klein voorproefje:

GWL Emmen: de beste zorg voor uw voorraad

GWL Emmen is er voor al uw logistieke vraagstukken. Van opslag tot verzending en alles daartussen; GWL biedt totaaloplossingen die exact aansluiten bij uw wensen. Zo kunnen wij uw logistieke proces van A tot Z uit handen nemen, maar bent u ook voor kleine verzendingen of uitsluitend de opslag bij ons aan het juiste adres. Dit en meer doen wij met een flinke dosis expertise en toewijding vanuit ons kantoor en magazijn in de voormalige Danlon-fabriek, een pand met historie en een begrip in Emmen en ver daarbuiten.

De logistieke sector verandert voortdurend. Niet voor niets vormt de logistiek voor veel bedrijven een ingewikkeld en kostbaar proces. GWL Emmen ontzorgt op het gebied van logistiek en voorziet bedrijven elke dag weer in hun groeiende behoefte aan snelheid en efficiëntie. Dat doen wij onder meer door te investeren in innovatieve technologieën, die het mogelijk maken om zelfs de meest complexe logistieke vraagstukken in goede banen te leiden. Tegelijkertijd geniet u bij GWL Emmen van de voordelen van een kleinschalig bedrijf, waar u altijd welkom bent voor een heerlijk kopje koffie en een goed gesprek.

Ga direct naar de website van GWL Emmen.

Nieuwe website? Met pakkende, zoekmachinevriendelijke teksten?

Van concept tot en met zoekmachineoptimalisatie en alles daartussen. Als het gaat om jouw nieuwe website, is Webba dé aangewezen partij. Niet voor niets werkt FlinCC al jaren samen met deze kundige webbouwers met een liefde voor design. Sterker nog, de heren van Webba hebben ook deze website gemaakt en daar zijn we best trots op! Samen leveren wij webconcepten van A tot Z. Zij het ontwerp en de techniek, ik de teksten. Meer weten of benieuwd of we je kunnen helpen? Mail of bel gerust!

Blog